Vela Section

MENU

Vela Section

LUNCH

12.00 - 16.00 uur

Vela Section

BROODJES

Keuze uit wit of bruin

Broodje geitenkaas (v) 8,50
Met mangochutney en veldsla

Broodje rosbief 8,75
Met gerookte knoflookmayonaise en zilveruitje

Clubsandwich Classico 9,75
Met gerookte kip, eiersalade en bacon

Clubsandwich zalm 10,75
Huisgerookte zalm, komkommersalade en ei

Broodje filet americain 7,95
Met rucola, rode ui, kappertjes en ei

Twee van Dobben kalfskroketten 8,95
Met brood en mosterd

Broodje huisgerookte zalm 8,75
Met crème fraîche en komkommersalade

Salades

Salade geitenkaas (v) 12,75
Uit de oven met mangochutney en pittenmix

Salade huisgerookte kip 12,75
Met tomatentapenade en gekookt ei

Salade huisgerookte zalm 13,50
Met komkommersalade en gekookt ei

SOEP

Tomatensoep 5,95
Romige bospaddenstoelensoep 6,50

Pantosti’s

Kaas (v) 5,75
Ham en kaas 6,75
Supplement gember/ tomaat + 0,50

Uitsmijters

Naturel 7,50
Ham of kaas 8,25
Ham en kaas 8,95
Rosbief 8,75

Omelet

Truffel (v) 8,75
Groenten (v) 8,75
Zalm 9,75
Ham en kaas 8,95

Pasta

Pasta The Clipper (v) 14,50
Keuze uit zalm, kip of vegetarisch
Met groenten en crème fraîche

Pasta pesto (v) 12,50
Met kip + 2,00

Pasta carbonara 13,25
Met spek en Parmezaan

Risotto

Truffelrisotto (v) 15,50
Met kip + 2,00

Groentenrisotto (v) 14,50

Saffraanrisotto 16,50
Met zeevruchten

Zoetigheden

Huisgemaakte appeltaart 4,00
Met slagroom + 0,50

Maison Kelder hazelnootgebak 4,25

Vela Section

BORREL

Borrelhapjes

Bitterballen (6st) 5,95

Bittergarnituur (12st) 8,75

Huisgemaakte garnalenbitterballen (6st) 7,50

Vlammetjes (6st) 6,95

Kaasstengels (v) (6st) 7,75

Vegetarische loempia’s (v) (6St) 5,95

Calamaris (12st) 9,75

Vela Section

DINER

vanaf 17.00 uur

Vela Section

Koude voorgerechten

Carpaccio 13,75
van dungesneden ossenhaas met truffelcrème

Huisgerookte zalm 14,50
met mango vinaigrette en een panna cotta van dille

Eendenleverterrine 16,95
met balsamicostroop en perencompote

Warme voorgerechten

Coquilles 14,95
met texturen van knol en een krokantje van parmaham

Escargots 12,95
met een kruidige truffelbotersaus

Bisque van garnalen 7,50

Duo van tonijn 15,75
Tonijnrolletje met tonijnsalade en gegrilde tonijn

Klassiekers

geserveerd met friet, salade en mayonaise

Sliptong dagprijs
gebakken in roomboter

Kalfslever 22,75
met spek, ui en appel, afgeblust met calvados

Tournedos 25,75
van de ossenhaas met een rode portsaus
met eendenlever + 3,00

Gegrilde tonijn 25,95
op Siciliaanse wijze

Vlees

Lamsrack 23,75
met een kruidenkorst, een taartje van rode ui en gekonfijte roseval

Eendenborst 22,95
met pastinaakpuree, gepofte sjalot en een saus van Grand Marnier

Proeverij iberico varken 23,25
met seizoensgroenten

Vis

Kabeljauw 22,95
met saffraansaus, zilte groenten en lintpasta

Roodbaars 17,95
met beurre blanc en cherrytomaatjes

Gamba’s aglio a olio 23,50
met salade en friet

Bijgerechten

Gemengde salade 4,50

Huisgemaakte friet 3,95

Gebakken groenten 4,95

Mayonaise 0,50

Bijgerechten kunnen alleen worden besteld in combinatie met een voor- of hoofdgerecht.

Pasta

Pasta The Clipper (v) 15,50
Keuze uit zalm, kip of vegetarisch
Met groenten en crème fraîche

Pasta ossenhaaspuntjes 16,95
Met seizoensgroenten en room

Risotto

Truffelrisotto (v) 15,50
Met kip + 2,00

Saffraanrisotto 16,50
Met zeevruchten

Desserts

Dame blanche 7,75

Citroen crème brulée 8,00
met framboos

Chocolade lavataartje 9,00
met vanilleijs

Vela Section

ALLERGIE OF DIEET

Heeft u een allergie of een dieet?

Laat het ons weten, we houden er graag rekening mee!

Liever het menu als PDF openen?
Lunch     Diner

Vela Section

Volg ons

Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram voor de laatste nieuwtjes!

Openingstijden

Maandag — Zaterdag

Vanaf 10.00 uur

Zondag

Gesloten

Contact

 The Clipper
Willem Royaardsplein 8
2597 GS Den Haag
T. 070-328 03 89
E. info@theclipper.nl

Vela Section